Energie vergelijken

Geld besparen op je energiekosten was nog nooit zo makkelijk! Wij van Devergelijkpraktijk.nl vergelijken talloze energieleveranciers met elkaar zodat jij altijd de goedkoopste energie kunt afnemen. Door energieleveranciers goed met elkaar te vergelijken kan je al snel € 200,- per jaar besparen op je energiekosten. De goedkoopste energieleverancier kan je razendsnel vinden met onze energievergelijker. In slechts enkele klikken kan je de beste en goedkoopste energieleverancier vinden die bij jouw wensen past!

Vergelijk je energieleverancier en bespaar!

Je wordt er tegenwoordig mee om de oren gegooid: de oneindige aanbiedingen van energieleveranciers. De gemiddelde Nederlander is al snel te paaien wanneer de woorden ‘korting’, ‘bonus’ of ‘cashback’ vallen en daar maken leveranciers gretig gebruik van! Er komt geen aanbieding voorbij zonder dat de interesse wordt gewekt met een van deze termen, maar is dat nou echt waar het om draait?

Laten we vooropstellen dat er zeker aanbiedingen zijn waarbij de ‘cashback’ het verschil maakt. Vooral op vergelijkingswebsites is dit vaak het geval, op deze websites gaat het immers om de totale jaarkosten onder aan de streep. Sowieso zijn aanbiedingen via een prijsvergelijker in 9 van de 10 gevallen voordeliger dan via de website van de energieleveranciers zelf.

Weetje over energie

Een energietarief bestaat uit een kaal tarief, energiebelasting, opslag duurzame energie en btw. Slechts (ongeveer) ¼ deel van zo’n tarief is het kale tarief en tevens het enige wat de energieleverancier zelf bepaalt.  Het overige gedeelte wordt vastgesteld door de belastingdienst en door de overheid, hier heeft een energieleverancier dan ook geen enkele invloed op.